Masaža oklagijama – maderoterapija

Masaža oklagijama – maderoterapija

Želite da se oslobodite celulita? Želite da usput smanjite i obim Na butinama, stomaku i bokovina? Oklagijama protiv celulita! Nova metoda masaže oklagijama uspešno smanjuje celulit i obim. Dame je prosto obožavaju.

Maderoterapija

Kada se preporučuje maderoterapija?

Ukoliko želite da smanjite celulit i obim. Primenjuje se kao anticelulit masaža.

Koji su benefiti maderoterapije?

  • Smanjuje celulit,
  • Smanjuje obim,
  • Poboljšava cirkulaciju,
  • Ubrzava metabolizam,
  • Zateže kožu

Kako izgleda maderoterapija?

Maderoterapija se izvodi drvenim oklagijama. Specijalni način masaže koji nam dolazi iz Kolumbije i Brazila. Koristi se kao anticelulit masaža. Najčešče se rade noge (30 minuta ukupno) i stomak (15 minuta). Takođe moguće je tretirati i ruke (5 minuta ukupno). Kao i svaka anticelulit masaža može biti bolna, ali je manje bolna jer oklagija pravi ravnomerniji pritisak na telo u odnosu kada se masira rukama. Ima dama koje i zaspe za vreme masaže.

Nije normalno da posle tretmana imate modrice. Normalno je da imaš upalu mišića kao nakon svake masaže (sportske ili terapeutske), ali on nestaje za 2-3 dana max.

Postizanje rezultata je individualna stvar, obično je potrebno oko 5 masaža za prve rezultate, ali je u principu to individualna stvar.

Uz masažu preporuka je da se unosi puno tečnosti (vode), izbegavanje gaziranih pića i fast food-a.

Kada se NE preporučuje maderoterapija?

Masaža se ne preporučuje kod maligniteta, tromboze, upale tkiva, rana, proširenih vena i kapilara, kod srčanih bolenika.

Maderoterapija i ciklus

Najbolje je preskočiti masažu drugog i trećeg dana ciklusa (dani kada je krvarenje najobimnije). Masažom se ubrzava krvotok pa nije preporučljiva u tim danima ciklusa. Najbolje vreme je odmah posle ciklusa jer su tada tretmani manje bolni a koža manje osetljiva.

Trudnoća i dojenje i maderoterapija

Trudnice smeju da se masiraju, samo nećemo tretirati stomak.

Masiranje dok dojite je takođe dozvoljeno. Ipak se preporučuje ženama koje su se porodile da sačekaju da dobiju prvu menstruaciju nakon porođaja i tek onda krenu u borbu protiv celulita.  Za novopečene mame ipak preporučujemo relax ili terapeutsku masažu, koje su više prilagođene stanju organizma.

Da li i muškarci dolaze na masažu oklagijama? Da, muškarcima se maderoterapijom skida stomak (obim u struku).

Da li je potrebna neka posebna priprema?

Ne. Vaše je da se opustite i prepustite. Posebna priprema ne postoji. Važno je da sa terapeutom pre masaže razgovarate o svom zdravstvenom stanju kao i o preferencijama (osetljivi ste na bol i pritisak, golicljivi ste i sl.). Dođite na vreme, isključite mobilni telefon. Razgovor sa terapeutom je OK, ali je mnogo bolje da se opustite i uživate bez ometanja. Ukoliko imate neke zamerke odmah ih uputite terapeutu, kako bi mogao u toku masaže da se prilagodi Vašim potrebama. Nakon masaže potrebno je da pijete dosta vode, a nakon nekih masaža moguća je i upala mišića koja nestaje 24-48h nakon masaže. Upala nastaje kao i kod treninga, pokrenuli smo mišiće koji su bili uspavani. Sve ovo će Vam terapeut napomenuti i nakon masaže

Masaža oklagijama – maderoterapija – anticelulit masaža oklagijama

Sertifikat by Snežana Rulić – Sneki ubica celulita

Kako se rešiti celulita? Zakažite masažu oklagijama, apsolutni hit u u borbi protiv celulita. Iako je poznata kao rešenje protiv celulita, masaža oklagijama je korisna i za detoksikaciju organizma, smanjenje obima, zatezanje i podizanje kože. Ova masaža stimuliše limfni sistem ravnomernim pokretima i aktivira metabolizam. Rezultati se postižu mnogo brže nego kod klasične anticelulit masaže.

Masaža oklagijama (maderoterapija) je dobro rešenje i ukoliko želite da smanjite obim na stomaku ili bokovima.

Prilikom svakog tretmana masiraju se cele noge i stomak. Preporuka je da se radi u serijama od 10 masaža. Svaka masaža traje 45 minuta. Masaže se zakazuju svaki dan ili na 2-3 dana.

SPECIJALNA AKCIJA
Masaža oklagijama (maderoterapija) – 10 tretmana – 12000 rsd (noge i stomak)

ili

Masaža oklagijama – 10 tretmana – 10000 rsd (samo noge)

Zakažite tretman ili naručite vaučer masaža na DAR na:  064 163 6789

p.s. Obradujte devojku, mamu, drugaricu, sestru, šeficu vaučerom za maderoterapiju!

Masaža oklagijama - samo noge-AKCIJA u AVGUSTU
rsd1000010 tretmana

Zakažite paket od 10 masaža
oklagijama! Smanjuju obim i eliminišu celulit.

Tretiraju se noge

Masaža oklagijama - noge i stomak-AKCIJA u AVGUSTU
rsd1200010 tretmana

Zakažite paket od 10 masaža
oklagijama! Smanjuju obim i eliminišu celulit.

Tretiraju se noge i stomak!

Zakažite Vašu masažu oklagijama odmah!

March 2023
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2