Maderoterapija – masaža oklagijama u borbi protiv celulita

Maderoterapija – masaža oklagijama u borbi protiv celulita

ANTICELULIT MASAŽA

90% žena na svetu ima problem sa celulitom, svaka ga mrzi i zato sve što je se preporučuje u borbi protiv dosadnog celulita privlači pažnju zar ne?

Zasto imam celulit? – koliko vas postavi sebi ovo pitanje?

Kao prvo veoma je bitno da shvatite da celulit nema veze sa viškom kilograma, i vašom telesnom težinom, već da je celulit problem koji se tiče isključivo kože. 90% žena na svetu ima celulit i to je sasvim normalno. Nastaje skupljanem vode u organizmu i pošto najveći deo našeg tela čini voda i kako ona nije uopšte laka stvara se problem nazvan celulit.

Kako da se rešim celulita do ulaska u novi kupaći kostim? – Kuća masaže rešava sve tvoje muke.

Celulit je složeni problem koji se deli na nekoliko delova, i svi kozmetičari su svesni da samo nanošenjem neke od anticeluitnih krema nijedna žena neće rešiti problem. Zbog toga postoje masaže koje rešavaju problem na duže staze, naravno ako se redovno koriste i ukoliko se pridržavate uslova.

Maderoterapija – metoda koje se celulit plaši

Terapija oklagijama, zvuči šašavo, ali kad prvi put probate i vidite kojom brzinom ona pobeđuje celulit obožavaćete osobu koja je vam je ovu metodu preporučila. Izvodi se posebno dizajniranim oklagijama koje se efikasno bore protiv neumornog celulita. U osnovi ove tehnike je stimulacija limfne drenaže koja je prvi korak u borbi protiv celulita. Pored efekta koji čini da se estetski osećamo i izgledamo lepše, potpuno relaksiramo i detoksikujemo telo. Maderoterapija se preporučuje svima koji žele da se reše upornog celulita. Razlika između obične anticelulit masaže i maderoterapije je to što se maderoterapijom mnogo brže i efikasnije stiže do rezultata i savršeno glatke kože.

Koliko je tretmana potrebno da se uspešno i dugotrajno otkloni celulit?

Svi postavljaju ovo pitanje, koliko me to vremena deli do savršene kože bez celulita. Preporučuje se 2x po 10 tretmana, tretman traje 45minuta (ukoliko se rade noge i stomak) ili 30 minuta (ukoliko se rade samo noge) i radi se svaki dan ili na dva dana. Naša preporuka je da se tretira i stomak i noge.

Da li je maderoterapija bolna?

Kao i obična anticelulit masaža i masaža oklagijama isto može bitni bolna prvih par tretmana, ali to je sasvim normalno pogotovo na delovima koji su veoma obuhvaćeni celulitom. Međutim nakon druge ili treće masaže više se ne oseća bol.

Da li postoje osobe koje ne bi smele da podležu maderoterapiji?

Kao i kod svih masaža, maderoterapija se ne preporučuje srčanim bolesnicima, trudnicama nakon 7 meseca, doiljama na početku dojenja (do prvog pregleda) kao i u toku ciklusa, što je i normalno i razlozi su jasni.

Zanimljiva metoda masiranja. Nije bolna, ne ostavlja modrice. Eliminiše celulit, zateže kožu i smanjuje obim. U Kući masaže je radimo po sertifikatu Snežane Rulić (Sneki ubica celulita). Morate je probati!