Relax masaža

Relax masaža

Napeti ste i pod stresom od svakodnevnih obaveza? Ne spavate baš najbolje? Preporuka je relax masaža koja opušta i oporavlja. Prijatna i blaga ručna masaža koja popravlja raspoloženje i relaksira telo.

Kada se preporučuje relax masaža?

Relax masaža se preporučuje kada želite da se opustite, oslobodite stresa i kada nemate bolove u mišićima.

Koji su benefiti relax masaže?

 • Smanjuje stres i napetost,
 • Opušta mišiće,
 • Pojačava cirkulaciju,
 • Poboljšava raspoloženje,
 • Poboljšava spavanje,
 • Smanjuje krvni pritisak,
 • Zateže kožu,
 • Poboljšava tonus mišića,
 • Povećava produktivnost i koncentraciju,
 • Smanjuje glavobolju,
 • Ubrzava metabolizam,
 • Ispušta endorfin (prirodni lek protiv bolova),
 • Ojačava imuni sistem,
 • Poboljšava držanje

Kako izgleda relax masaža?

Relax masaža je blaga i umirujuća. Koriste se ulja za masažu i masira se umerenim pokretima. U toku masaže puštamo opuštajuću muziku i ne razgovaramo (ukoliko Vi ne insistirate drugačije). Kod parcijalne relax masaže masiraju se leđa, ramena i vrat. Kod relax masaže celog tela masiraju se leđa, ramena, vrat, ruke, stopala i noge. Ova masaža se još naziva i antistres masaža. Naša preporuka je relax masaža celog tela. Antistres relax masažu treba raditi bar dva puta mesečno.

Kada se relax masaža NE preporučuje?

Relax masaža je uvek dobrodošla. Blaga je i umerena. Može se raditi i tokom ciklusa (samo napomenite terapeutu), izbegava se samo masiranje u lumbalnom delu u tom slučaju. Preporučljiva je i za trudnice, samo se masaža prilagođava u smislu pritiska i načina masaže. Ne preporučuje se ukoliko imate proširene vene i srčane probleme. Masaža se ne preporučuje kod maligniteta, tromboze, upale tkiva, rana.

Da li je potrebna neka posebna priprema?

Ne. Vaše je da se opustite i prepustite. Posebna priprema ne postoji. Važno je da sa terapeutom pre masaže razgovarate o svom zdravstvenom stanju kao i o preferencijama (osetljivi ste na bol i pritisak, golicljivi ste i sl.). Dođite na vreme, isključite mobilni telefon. Razgovor sa terapeutom je OK, ali je mnogo bolje da se opustite i uživate bez ometanja. Ukoliko imate neke zamerke odmah ih uputite terapeutu, kako bi mogao u toku masaže da se prilagodi Vašim potrebama. Nakon masaže potrebno je da pijete dosta vode, a nakon nekih masaža moguća je i upala mišića koja nestaje 24-48h nakon masaže. Upala nastaje kao i kod treninga, pokrenuli smo mišiće koji su bili uspavani. Sve ovo će Vam terapeut napomenuti i nakon masaže.

Relax masaža – oslobodite se stresa i opustite se

Relax masaža poboljšava cirkulaciju i postiže opuštanje mišića. Ovom masažom se otklanja napetost i eliminiše negativan uticaj stresa.

Blagim pokretima se prilikom relax masaže uklanjaju mrtve ćelije, neguje i zateže koža. Cilj masaže je totalna relaksacija. Relax masaža celog tela je naša preporuka (trajanje 60 minuta). Ali možete izabrati i parcijalnu masažu (u trajanju od 30 minuta), u tom slučaju radi se masaža leđa, masaža vrata i ramena ili masaža nogu.

Parcijalna relax masaža – 1800 rsd         Relax masaža celog tela – 2800 rsd

Relax masaža je idealna ukoliko prvi put idete na masažu. Laganiji su pokreti i sigurno će Vam se dopasti. A idealan je i poklon za nekoga koga želite da obradujete.

Specijalna RELAX akcija – Kako bi se telo oporavilo potrebno je par tretmana, poboljšanje ćete videti i posle prve masaže ali je ipak potrebno par vezanih masaža za oporavak. Zato mi častimo – RELAX masaža leđa 4 + 1 GRATIS (zakažite 5 vezanih parcijalnih relax masaža leđa u periodu od mesec dana i jednu masažu dobijate gratis)!

Zakažite Vašu masažu ili naručite vaučer RELAX masaža na DAR na:  064 163 6789

p.s. Kao vaučer možete koristiti i akciju 4+1 gratis, uslov je da se masaže zakažu u okviru mesec dana. Obradujte nekoga sa čak 5 masaža!

Relax masaza/parcijalna
rsd180030min

Blaga i opuštajuća
Smanjuje napetost
Masaža leđa, vrata i ramena
ili masaža nogu

Specijalna RELAX akcija
4+1gratis

Zakažite 5 vezanih parcijalnih
relax masaža u periodu
od mesec dana
i jednu masažu dobijate gratis!

Zakažite Vašu Relax masažu odmah!

May 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2