Terapeut

Da se upoznamo

Kuća Masaže je salon za profesionalnu masažu i moj je preduzetnički poduhvat. Profesionalno se bavim masažama preko 20 godina. Nakon srednje medicinske škole (smer fizioterapeut), zanat sam kalio u sportskim klubovima (otuda i mali fokus na sportsku i terapeutsku masažu), ali i po Beogradskim spa centrima. Kao profesionalni maser i terapeut uvek se trudim da proširim svoja znanja i ponudu masaža. Otud u našoj ponudi i masaža medom i masaža vulkanskim kamenjem. Moj lični favorit je terapeutska masaža, jer zaista rešava problem bolova u leđima i ramenom delu, a to su tegobe koje ima 80% ljudi. A najzanimljivija masaža je naravno Havajska lomi lomi (ne brinite ništa nećete polomiti). Najviše iskustva imam u masaži sportista. Oženjen sam, imam dva dečaka, navijam za Zvezdu, sa Zvezdare sam (otud i lokacija u okolini Vukovog spomenika) a od muzike već godinama slušam samo Razbole se lisica i slične “balade” (ne brinite tokom masaže puštamo samo ambijentalnu muziku).

terapeut_jovic_sinisa
Relax masaža
0
Terapeutska masaža
0
Sportska masaža
0
Obuka

Za sve masaže koje praktikujem imao sam profesionalnu obuku u Beogradu i u Sloveniji. Budite bez brige apsolutno profesionalno obavljam sve masaže. U pravim ste rukama.

Masaže

Kuća masaže je salon za profesionalnu masažu. U ponudi su relax, terapeutska, i sportska. Ali i neke malo drugačije masaže – refleksologija, aromaterapija i havajska lomi-lomi masaža. Uskoro još masaža u ponudi!

Konsultacije

Ukoliko niste sigurni koja masaža bi Vam odgovarala, tu sam za sve konsultacije. Na osnovu Vaših potreba, tegoba (ako ih ima), zdravstvenog stanja i sl. zajedno ćemo odlučiti koja je masaža najbolje rešenje za Vas.

Sertifikati

Masaža je moj posao. I shvatam je veoma ozbiljno. Zato ulažem u sebe i svoj biznis. Tako ste sigurni da sa Vama radi obučeni profesionalac.