Bol u leđima i kako ga otkloniti

Bol u leđima i kako ga otkloniti

Bol u leđima i vratu. Ima li šta dosadnije i upornije. Ali to je kako kažu bolest modernog doba. Svakodnevica za većinu zanimanja. I one koji sede dugo za računarom, i one koji voze, nose teret ili kod kuće peglaju i čiste. Pa i za one koji leže i vrte kanale. Za sve žene koje nose teške torbe pune nepotrebnih stvari. Nedostatak fizičke aktivnosti, nepravilno držanje, nagli pokreti sve to dovodi do bolova u leđima i vratu. Čak 80% ljudi u nekom trenutku ima ovaj problem.  Najčešće uzrok nije uganuće ili povreda ukoliko bol traje, već čvorići nastali gomilanjem mlečne kiseline u mišićima. I otud onaj grozan osećaj bola.

Bol najčešće nastaje zbog neaktivnosti mišića. I najčešći je u donjem delu leđa. I bol se može sprečiti – umerenom fizičkom aktivnošću, pravilnim držanjem tela i izbegavanjem  dugotrajnog sedenje i podizanja teškog tereta.

Bol u leđima možete olakšati terapeutskom masažom. Umereno intezivnim pokretima masira se problematična regija, otklanja se napetost u mišićima. Uklanjaju se čvorići nastali gomilanjem mlečne kiseline u mišićima. Masaža opušta mišiće i popravlja raspoloženje, ubrzava metabolizam, poboljšava držanje.

Kako bi se telo oporavilo potrebno je par  tretmana, poboljšanje ćete videti i posle prve masaže ali je ipak potrebno par vezanih masaža za oporavak. Zato mi u Kući masaže častimo – terapeutska masaža leđa  4 + 1 GRATIS (zakažite 5 vezanih parcijalnih terapeutskih masaža leđa u periodu od mesec dana i jednu masažu dobijate gratis)!

Zakažite Vašu masažu ili naručite vaučer TERAPEUTSKA masaža na DAR na:  064 163 6789

Kada je ipak bolje javiti se lekaru? Ukoliko je bol povezan sa bolom u nogama, klecanjem kolena, poremećajem funkcije mokrenja, povišenom temperaturom, bol koji se povećava prilikom ležanja i sl.

Zakažite prvu terapiju i uverite se da Vam možemo pomoći da se rešite bolova!
Zakažite online: https://kucamasaze.rs/zakazite-online/

Vaša Kuća Masaže
Vojvode Bogdana 32, Zvezdara

P.S. Pratite nas i na društvenim mrežama, jer mora neko da vas podseća da mislite i na sebe!

Instagram @kuca_masaze
Facebook: Kuća Masaže

Leave a Comment