Top 5 poklona za lepšu (ružniju) polovinu

Top 5 poklona za lepšu (ružniju) polovinu

Kupovina poklona je uvek naporna. Šta kupiti da je zanimljivo a ne preterano, da ne košta previše a da je korisno. I uvek zanimljivo šta kupiti a da nije odeća i obuća kojima se uvek vraćamo u nedostatku ideja. Naravno, poklon zavisi od povoda, da li je rođendan, godišnjica, diploma ili poklon oraspoloženja nije isto,  ali i od odnosa kojeg imamo sa tom osobom. Ipak, poklon treba da obraduje, da bude koristan, I ako može da bude nešto što ta osoba retko ili nikada ne bi sebi priuštila. Evo predloga:

  1. Znanje – uvek je lepo pokloniti nekome znanje i obrazovanje. Zanimljivo, podstiče, motiviše i pokreće. Možete pokloniti kurs ili radionicu. Sada ih ima na sve teme. I za kuvare i za pravljenje kolača, za plesače, za poznavaoce vina ili možda nešto iz sfere umetnosti, kao radionica slikanja, dekupaža ili pravljenja nakita… Može biti i online kurs što da ne, za one malo modernije i na malo stručnije teme. Na kraju ako je kurs previše za poklon, uvek možete pokloniti knjigu ili odlazak na neko predavanje.
  2. Izlet – zvuči preterano ali ne mora da bude. Ima lepih mesta koja mogu biti jednodnevni izlet. Pa nekad je i odlazak u susedni grad dovoljna avantura. Nikad nemamo vremena za takve akcije. Ako izlet može da se pretvori u par dana u inostranstvu još bolje.
  3. Karte – karte za koncert, pozorište, utakmicu su savršen poklon, poklanjaš i vreme i provod i pokazuješ da deliš (ili se bar trudiš da deliš) intresovanja sa svojom polovinom
  4. Uspomene – fotografije, na papiru, u foto albumu ili ako baš mora moderno u foto knjizi. Zaboravili smo malo na njih. A lepo je, nekako baš ljubavno. I emotivno. I listaš album i sećaš se i onda te podstakne da planiraš nove uspomene i tako. Još ako muškarac pokloni lepšoj polovini ovako nešto, sreći nikad kraja.
  5. Relaksaciju – vaučer za masažu ili neki beauty tretman je predivan poklon. Poklanjaš nekome priliku da se posveti sebi, da se odmori, ulepša ili reši neki problem. Da proba nešto novo. Da proba nešto za šta možda nema vremena. I eto prilike da se probaju neki zanimljivi i moderni tretmani. Masaža oklagijama npr. svi o tome pričaju. Ili havajska lomi lomi masaža, zvuči baš egzotično. Lepo je i deluje luksuzno, a realno je pristupačno.

Mi smo salon za masažu, pa je nekako normalno da je vaučer za masažu najbolji poklon ikada. A možda stvarno i jeste. Razmislite, poklanjate nekome priliku da se posveti sebi, isključi na neko vreme, proba nešto zanimljivo. Pa još vaučer može da iskoristi kad želi i kako želi (ako ste promašili temu promenimo masažu što da ne). Pa i ako treba pošaljemo na adresu po kuriru da sve završite iz topline ili hladnoće doma svoga (zavisi od godišnjeg doba). I još stavimo mašnicu na to:)

Naručite Vaš vaučer na 064 1636789

Leave a Comment